Analýza súčasného stavu a vývoja zamestnanosti ...
Vývoj štruktúry nezamestnanosti na Slovensku. Účinnosť prijatých opatrení v roku 2008 až 2009. Hromadné prepúšťanie, konkurzy a reštrukturalizácia podnikov. Investičné stimuly a ich vplyv na zamestnanosť. Národné projekty zo zdrojov EÚ, operačné programy.