Pravidlá pre uzatváranie medzinárodných zmlúv a zmluvnú prax
Pravidlá upravujú postup ústredných orgánov štátnej správy SR pri príprave, vnútroštátnom prerokovaní, dojednávaní, schvaľovaní, uzatváraní a vykonávaní medzinárodných zmlúv, pri ich zmene a ukončovaní ich platnosti podľa právneho poriadku SR a noriem medzinárodného práva.