Analýza a modelování spotřebního chování českých domácností - Bartošová, Jitka
Analýza celkových priemerných mesačných výdavkov domácností v Českej republike v rokoch 2002-2007. Logaritmicko-logaritmický regresný model výdavkov v závislosti od príjmov a ďalších demografických a spoločensko-ekonomických faktorov. Test významnosti modelu.