Do popredia vstúpila racionálnosť - Hinková-Dibarborová, Andrea
Európski spotrebitelia vysielajú jasné a zhodné signály v tom, že ich pohľad na situáciu je optimistickejší. Sú presvedčení o tom, že v roku 2010 sa začne ekonomika zotavovať. V roku 2009 sa Európania sústredili na užitočné darčeky, zvíťazili knihy.