Ecological taxes in relation to tax burden - Bisová, Karin
Využívanie daňovej politiky - základný pilier efektívneho fungovania štátu. Problematika ekologických daní - klasifikácia. Dopad ekologických daní. Hlavné argumenty proti a pre zavedenie ekologických daní. Efektívnosť zdanenia. Nadmerné daňové bremeno. Nadmerné daňové bremeno vo vzťahu k ekologickým daniam.