Projekce obyvatelstva ČR a jejích krajů - Fiala, Tomáš
V posledných rokoch dochádza v ČR k častejším zmenám demografického správania než v minulosti. Výpočet populačnej projekcie ČR a jej krajov. Dva varianty výpočtu - výpočet týkajúci sa obyvateľstva ČR a výpočet populácie podľa vývoja obyvateľstva Holandska. Scénare plodnosti a úmrtnosti.