Súvislosti pri výbere správneho informačného systému ERP pre procesne riadenú firmu - Bodiš, Miloš
Základné požiadavky na informačný systém. Na čo sa sústrediť pri výbere IS pre procesne riadenú firmu. Výber IS podľa procesov. Hlavné očakávania od ERP systému. Sprievodca úspešným výberom informačného systému.