Jak se jmenovali, jak se jmenujeme aneb Křestní jména kdysi a dnes - Kačerová, Eva
Porovnanie výskytu krstných mien zo 17. storočia s menami, ktoré sa vyskytujú v súčasnej populácii žijúcej v lokalite Chrudimsko v ČR. Absolútny a relatívny výskyt krstných mien mužov a žien. Priemerný vek podľa krstného mena muža a ženy.