Comparison of agricultural subsidies in the Czech Republic and in the selected states of the European Union - Střeleček, František
Vyhodnotenie vplyvu podpôr v poľnohospodárstve a štruktúry poľnohospodárskej výroby na dôchodky poľnohospodárskych podnikov v porovnaní s najväčšími producentami v EÚ s podobnou štruktúrou výroby. Rozdielne dotácie podľa výrobného zamerania môžu so vzrastajúcimi dotáciami pôsobiť na výrobné zameranie podnikov.