Zákon o inšpekcii práce s komentárom - Kajba, Jakub
Zákon č. 125/2006 Z.z. o inšpekcii práce a o zmene a doplnení zákona č. 82/2005 Z.z. o nelegálnej práci a nelegálnom zamestnávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení ďalších zákonov ... a zákona č. 400/2009 Z.z.