Six sigma ako nástroj na zvyšovanie výkonnosti podniku - Čižmík, Slavomír
Metodológia manažmentu kvality využívaná za účelom zvýšenia konkurencieschopnosti firiem - Six sigma. Charakteristika Six sigma. Základné piliere tejto metódy: DMAIC a DMADV. Dekompozícia DMAIC: define, measure, analyze, improve, control. Prínosy Six sigma.