Kriminalita mladistvých na Slovensku - Labudová, Viera, 1958-
Štruktúra kriminality mladistvých v porovnaní so štruktúrou kriminality dospelých. Priestorová dimenzia kriminality. Metóda poradí. Metóda hlavných komponentov.