Modelování kapitálu neživotní pojišťovny - Justová, Iva
Modelovanie kapitálu poisťovne v súvislosti s reguláciou Solventnosť II. Vývoj kapitálu a modelové prevedenie stochastických simulácií. Odhad stacionárneho rozdelenia pomocou transformácie náhodnej veličiny. Aproximácia Markovového reťazca. Porovnanie a rozdelenie veličín.