Rodová analýza na základe EU-SILC - Sipková, Ľubica, 1962-
Porovnanie situácie mužov a žien v oblasti zdravia, vzdelania a práce. Posúdenie vhodnosti poskytnutej údajovej základne pre viacrozmerné štatistické analýzy v oblasti rodovej nerovnosti na Slovensku.