Priaznivé podnikateľské prostredie a možnosti financovania MSP - Ďuriš, Tomáš
Postavenie Slovenska v medzinárodnom porovnaní kvality podnikateľského prostredia. Faktory ovplyvňujúce kvalitu podnikateľského prostredia. Možnosti získavania zdrojov pre malé a stredné podniky. Kritéria a hodnotenia svetovej banky.