MSP v období finančnej krízy a porovnanie výšky úrokových sadzieb vo vybraných krajinách - Hovancová, Alžbeta
Malé a stredné podniky a finančná kríza. Balíky opatrení v období finančnej krízy vo vybraných krajinách Európy. Mikropôžičkový program, program Jeremie a ďalšie - opatrenia slovenskej vlády. Porovnanie výšky úrokových sadzieb vo vybraných krajinách (SR, ČR a Írsko).