Srovnání zemí EU z hlediska demografických ukazatelů a shluky podobných zemí - Löster, Tomáš
Vývoj demografických ukazovateľov v krajinách EU. Dendogram. Zhlukovanie jednotlivých krajín podľa podobnosti.