Tradiční motivace v obtížných dobách selháva - Urban, Jan
Tradičné nástroje motivácie - odmeny, bonusy, prirastky miezd, zamestnanecké výhody - v období hospodárskej krízy sa prakticky neuplatňujú. Využívanie alternatívnych motivačných nástrojov. Odstránenie demotivácie.