Kdo podáva větší výkon, sportovec nebo manažer ? - Fojtík, David
Prostredie veľkých firiem sa v mnohom podobá svetu profesionálneho športu. v oboch existuje intenzívna konkurencia a k úspechu sú potrebné fyzické a psychické sily. Štyri princípy ako pracujú športovci s energiou, ktoré možno aplikovať na prácu manažérov.