Možnosti modelování úmrtnosti - Mazouch, Petr
Model založený na predikcii vývoja vzťahov medzi mierami úmrtnosti v jednotlivých vekových skupinách. Vývoj ukazovateľa úmrtnosti v čase a jeho využitie pre ďalšiu predikciu vývoja úmrtnosti.