Porovnanie postupov hlavných centrálnych bánk od začiatku finančnej krízy po súčasnosť - Kochanová, Miroslava
Popis krokov európskej a anglickej centrálnej banky, ktorými sa usilovali a ešte v súčasnosti aj usilujú o obnovu stability finančných trhov.