Výsledky výskumu vonkajšieho podnikateľského prostredia malých a stredných podnikov na Slovensku - Kovaľov, Andrej
Skúmanie hormadných sociálnych javov ekonomického alebo demografického charakteru v slovenských malých a stredných podnikoch. Dĺžka podnikateľskej činnosti a ekonomická situácia skúmaných odvetví MSP. Analýza výsledkov obdchodných aktivít podnikateľských subjektov.