Portály pre oblasť cestovného ruchu - Sláviková, Veronika
Internet a cestovný ruch (CR). Portály z oblasti cestovného ruchu. Znenie zákonov vzťahujúcich sa na CR. Delenie cestovného ruchu. Portály zamerané na aktívny a pasívny cestovný ruch. Predaj leteniek on-line. Prieskum využívania služieb cestovného ruchu cez internet.