Vplyv kapitálovej štruktúry na hodnotu podniku vzhľadom na stav hospodárstva - Jaroš, Michal
Klasifikácia investorov. Vývoj akcií v oceliarskom priemysle na príkladoch spoločností Arcelor Mittal, Tenaris SA a POSCO. Sledovanie vývoja týchto 3 spoločností nám poskytlo pohľad, ktorý ukazuje, že financovanie prostredníctvom cudzích zdrojov je výhodou počas expanzie hospodárstva, ale je bezpečnejšie byť financovaný prevažne z vlastných zdrojov v časoch neistých.