Štrukturálne aspekty vývoja dopytu po práci v Slovenskej republike - Čutková, Zoja
Medzinárodné porovnanie vývoja trhu práce SR. Vývoj štruktúry dopytu po práci. Makroekonomické prostredie v SR. Dopyt po práci podľa krajov.