CSR teambuilding: bublina nebo nový trend ? - Pokorný, Aleš
Fenomén spoločenskej zodpovednosti firiem (CSR) prenikol i do oblasti rozvoja ľudských zdrojov. Jednou z jeho podôb je aplikácia CSR v rozvoji a vzdelávaní, ktorá býva ozbačovaná ako CSR teambuilding. Jeho podstatou je využiť prácu zamestnancov na všeobecne prospešnom projekte pre ich rozvoj.