Globálna finančná kríza - jej príčiny a dôsledky - Jurenková, Dana
Vznik globálnej finančnej krízy. Snaha krízou zasiahnutých štátov o stabilizáciu finančného sektora. Americký plán stabilizácie. Nárast zdlženosti krajín. Príčiny globálnej finančnej krízy. Dôsledky globálnej finančnej krízy.