Znalostný manažment - Katuščáková, Marcela
Nejednotnosť v prístupe k pojmu znalosť. Typológia znalostí - explicitné, implicitné a tacitné znalosti. Znalostný manažment (knowledge management - KM). Definovanie znalostného manažmentu. Hlavné témy znalostného manažmentu. Hlavné témy sociálnej paradigmy. Hlavné témy technickej paradigmy.