Cenový manažment firmy a cena - Kintler, Jakub, 1979-
Význam a miesto cenového manažmentu firmy. Cenový manažment ako spojnica medzi zabezpečením podnikových cieľov v oblasti financií a marketingových cieľov. Podstata a význam ceny. Chápanie ceny z viacerých hľadísk.