Aktuální trendy v oblasti marketingového výzkumu - Tahal, Radek
Marketingový výskum - trendy - smerovanie od čisto produktového ku klientskému prístupu. Marketingový výskum sa stáva neoddeliteľnou súčasťou strategického a operatívneho riadenia firmy. Investície do aktivít spojených s marketingovým výskumom. Metódy kvantitatívneho výskumu - začínajú dominovať elektronické formy dopytovania sa, zvlášť elektronické a internetové dopytovanie.