Statistics, knowledge and governance - Giovannini, Enrico
Úloha štatistických informácií v ekonomických a politických systémoch. Úloha štatistiky pri budovaní znalostnej spoločnosti. Štatistika a dôvera: prípadová štúdia založená na prieskume Eurobarometra. Vyvíjajúca sa úloha štatistiky ako verejného dobra. Výskum indikátorov spoločenského progresu. Závery, prílohy.