Zhodnotenie zmien podmienok a bariér podnikania v malých a stredných podnikoch na Slovensku - Šúbertová, Elena
Vstup Slovenska do eurozóny a splnenie štyroch Maastrichtských konvergenčných kritérií. Nové činnosti malých a stredných podnikov pri zavedení euro meny. Malé a stredné podnikanie v prvý rok prechodu slovenskej koruny na Euro. Vytvorenie vhodných ekonomických nástrojov MSP v SR.