Společná řeč mladé generace a nových forem prodeje - Novák, Ondřej
Článok vychádza z dát získaných dlhodobým výskumom spoločnosti Factum Invenio, ktorá sa zaoberá využívaním a dostupnosťou informačných a komunikačných technológií a online nakupovaním.