Faktory vypovídající o chování klientů cestovního ruchu - Simová, Jozefína
Globalizácia, internet a rozvoj nových komunikačných technológií priniesli širokú ponuku turisticky zaujímavých destinácií a služieb. Faktory, ktoré ovplyvňujú rozhodovanie o výbere dovolenky. Výsledky výskumu zameraného na posúdenie dôležitosti vybraných faktorov pri výbere dovolenky a identifikácii hlavných atribútov z pohľadu hodnoty pre zákazníka.