Obchodní partneři a využití sales promotion - Stejskal, Ladislav
Podpora predaja ako jeden z komunikačných prostriedkov sa často spája s reklamou alebo public relations, či s oboma. Autori sa zamerali na B2B, čo je termín používaný k popisu obchodných transakcií medz výrobnými a obchodnými subjektami, veľkoobchodom a maloobchodom. Prostriedky podpory predaja v rámci marketingovej komunikácie - dary, zľavy z ceny, bezplatné vzorky z produkcie, reklamné akcie, výukové programy.