Zhodnotenie vplyvu finančnej krízy na poskytovanie úverov malým a stredným podnikom v súčasnosti - Katonová, Miroslava, 1983-
Vplyv intervencií centrálnych bánk a postupný pokles úrokových sadzieb na medzibankových trhoch. Vplyv finančnej krízy na financovanie podnikov. Nedostatok podnikových úverov. Výrobné kapacity v podnikovom sektore. Situácia na trhu úverov a menová politika centrálnych bánk.