<The> congruence of the sponsors' objectives with the sponsorship objectives understood by the sample of consumers - Rubaninská, Kamila
Zámery sponzorstva z pohľadu sponzora a z pohľadu spotrebiteľa. Sponzorstvo na Slovensku. Formulácia problému. Cieľ, materiály a metodológia. Výsledky a diskusia.