Monetárna chudoba na Slovensku - Nguyen Dinh, He
Posúdenie vplyvu faktorov, ktoré pôsobia na výskyt chudoby, resp. sú s výskytom chudoby spojené. Výskyt monetárnej chudoby na Slovensku. Analýza bola uskutočnená na základe údajov, ktoré sú výsledkom štatistického zisťovania EU SILC 2007 na Slovensku. Analýza vzťahov medzi rôznymi vlastnosťami samostatne hospodáriacich domácností a výskytom chudoby pomocou modelu logistickej regresie.