No risk, no project: riadenie rizík ako súčasť projektového riadenia - Sochna, Peter
Pojem projekty. Problém projektových plánov. Analýza okolia projektu. Matica hodnotenia rizík projektu. Klasifikácia rizík. Kalkulácia risk budgetu. Osem krokov riadenia rizík.