Malé a střední podniky - výhody a nevýhody na trhu - Jodlová, Olga
Definovanie malých a stredných podnikov. Stanovenie výhod a nevýhod na trhu. Zhodnotenie ich strategického riadenia. Význam MSP v Českej republike.