Plánovací proces v MSP v období finančnej krízy - Tóthová, Alena, 1968-
Charakteristika plánovacieho systému podniku a atribúty efektívneho plánovania. Vymedzenie obsahu cieľov a kritéria vyjadrujúce prínos činnosti vo vymedzenom období. Rozvoj manažérskeho účtovníctva a vnútropodnikové procesy. Organizácia plánovania v podniku a systém podnikových plánov.