Ukazovateľ EVA a možnosti jeho využitia v slovenskej podnikateľskej praxi - Smorada, Marián, 1984-
Ukazovateľ ekonomickej pridanej hodnoty - základný výpočet. Problémy s využitím ukazovateľa EVA v slovenských podmienkach. Vyčíslenie ukazovateľa NOPAT. Definovanie investovaného kapitálu. Stanovenie vážených aritmetických nákladov kapitálu - WACC. Tradičný výpočet ukazovateľa EVA. Úprava výpočtu EVA.