Theoretical approaches for credit risk stress testing within Basel II - Gertler, Ľubomíra, 1977-
Analýza vybraných problémov spájaní trhového, úverového a operačného rizika v modeli stresového testovania. Klasifikácia stresových testov. Stresové scenáre úverového rizika v rámci štruktúry Basel II.