Výzkum mezi studenty vysokých škol na téma zavádění principů Boloňského procesu v ČR - Rochlová, Kateřina
Výskum z roku 2007 v ČR, ktorého cieľom bolo zistiť záujem o vysokoškolské štúdium v rámci princípov Bolonského procesu. Priebeh a výsledky výskumu na základe oslovených respondentov.