<The> significance of institutional and economic factors in the determination of individual happiness (empirical approach) - Čaplánová, Anetta, 1967-
Šťastie a dobré postavenie jednotlivcov v krajinách s rôznym stupňom ekonomického rozvoja. Význam demografickej a sociálnej charakteristiky jednotlivca. Teoretické aspekty analýzy ekonomickej úrovne verzus šťastie jednotlivca. Alternatívne cesty merania a štúdia ekonomického a sociálneho vývoja a individuálneho šťastia. Medzinárodné porovnania.