Vianoce sa "začínajú" až po Vianociach úvery na kúpu spotrebného tovaru - Škriniar, Pavel, 1979-
Ponuky bankových a nebankových spotrebiteľských úverov. Podľa čoho vybrať veriteľa. Výška pôžičky, splatnosť a poplatky. Cena za požičanie peňazí (RPMN). Dlhy alebo úspory. Finančná kríza a zadlžovanie.