Single mutual relationships between human capital and workforce flexibility in the context of knowledge based economy - Martincová, Marta, 1955-
Nová ekonomika a trh práce. Moderný ľudský kapitál. Vzdelávanie ako prevencia proti nezamestnanosti. Úloha pracovnej sily na trhu práce a vzdelanie. Nezamestnaní absolventi podľa odboru štúdia na Slovensku.