Alternatíva k vypovedaniu životného poistenia banky už našli náhradu za smutne preslávené balíčkovanie hypoték - Škriniar, Pavel, 1979-
Odkupovanie kapitálového životného poistenia od klientov. Americké banky a odkupovanie zmlúv. Garantovaná technická úroková miera. Zhodnotenie finačného nástroja. Investori a index životných poistiek. Rozdiel medzi poistením a investovaním.