Výzvy pre rozvoj kľúčových kompetencií - Suntingerová, Ľudmila
Identifikácia kľúčových kompetencií. Systémy klasifikácie kompetencie. Podmienky rozvoja kompetencie v podnikovej praxi. Vypracovanie modelu kompetencie. Kontrola plánu rozvoja kompetencií.