Komentár k novelizácii zákona o dani z pridanej hodnoty k 1. januáru 2010 - Minársky, Ján
Zákon č. 471/2009 Z.z. s účinnosťou od 1. januára 2010. Novelizáciou sa vypustil doterajší text paragrafov 15 a 16 a nahradil sa novým textom týchto ustanovení. Nasledujúce príklady nadväzujú na vysvetlenie uverejnené v č. 12/2009 mesačníka ÚAD.